وبلاگ آموزشی وتخصصی دیجیتال تبرستان (شمال ایران)

مرجع آنلاین علمی وفرهنگی ایرانیان

وبلاگ آموزشی وتخصصی دیجیتال تبرستان (شمال ایران)

مرجع آنلاین علمی وفرهنگی ایرانیان

رای پرونده نخست دادگاه مجازی صادر شد


بزرگترین و مجهزترین و بروزترین مرجع حقوقی در ایران

سلام
ضمن تشکرازهمکاری همگان با این سایت رسما اعلام می گردد
  رای این دادگاه توسط قضات دیوانعالی کشور صادر میشود.



{ دادگاه مجازی } پرونده شماره 1



{ دادگاه مجازی } قانون آیین دادرسی دادگاه مجازی



*****************************************


✔ حمایت چند دقیقه ای از دادپرور
******************************
دوستان عزیز جهت ارتقای رتبه جهانی دادپرور طبق روش زیر عمل کنید و یک Review در مورد دادپرور بنویسید
******************************
مرحله 1 : به لینک زیر برید و وارد سایت شوید (یا حساب جدید بسازید یا روی اون شکل فیسبوک کلیک کنید و با فیسبوکتون وارد بشید)
صفحه ورود | کلیک کنید
مرحله 2 : بعد از وارد شدن به سایت مورد نظر روی لینک زیر کلیک کنید و به این صفحه رفته و Review رو کامل کنید.چند تا سوال گزینه ایو یک مورد هم تشریحی هستش که هرجور مایلید میتونید بنویسید.
صفحه نظرسنجی توسط شما در مورد دادپرور | پس از وارد شدن از لینک بالا
امیدوارم از دادپرور راضی بوده باشید و شاهد نظرات دلنشین شما باشیم
ممنون


آرزو‌های بزرگ شبکه سه را ببینید

شبکه سه در تعطیلات پایان هفته اثر مشهور چارلز دیکنز را روانه آنتن خود می‌کند. این مینی سریال که قرار است در قالب دو فیلم 90 دقیقه‌ای پخش شود جذاب‌ترین و وفادارانه‌ترین اقتباس سینمایی از این اثر تا به امروز است

شبکه سه در تعطیلات پایان هفته اثر مشهور چارلز دیکنز را روانه آنتن خود می‌کند. این مینی سریال که قرار است در قالب دو فیلم 90 دقیقه‌ای پخش شود جذاب‌ترین و وفادارانه‌ترین اقتباس سینمایی از این اثر  تا به امروز است

«در طول زندگی، ما بیشترین ضعف و پستی را به خاطر افرادی از خود نشان می‌دهیم که بیش از هر چیز و هر کسی از آنها متنفریم» باید اعتراف کرد هر‌گونه صحبت یا توضیحی جانبی درباره «آرزوهای بزرگ» بیهوده است. اثر مشهور چارلز دیکنز همواره به عنوان یکی از برترین رمان‌های تاریخ شناخته می‌شود و جزو آن دسته داستان‌هایی‌ست که همیشه در کنار آثاری همچون دو شهر، گتسبی بزرگ و بینوایان در عموم کشورهای جهان از شهرتی مثال زدنی برخوردار است.

شاید به همین دلیل است که باید به همان نقل قول کتاب بسنده کنیم و مستقیم برویم سر اصل مطلب، یعنی سریالی که آخر این هفته میهمان خانه‌های شما خواهد بود. سریال آرزو‌‌های بزرگ دو سال پیش در انگلستان پخش و با استقبال بی‌نظیر مخاطبان روبه‌رو شد. اثر ساخته شده به دستان سارا فلپس یکی از بهترین اقتباس‌هایی به شمار می‌آید که تاکنون از روی رمان مشهور دیکنز ساخته شده. با توجه به پخش این سریال توسط شبکه سه، ما فرصت را غنیمت شمرده و سری زدیم به مراحل ساخت سریال و نکات جالبی که می‌توان در این سریال مشاهده کرد.


 اقتباسی وفادارانه

داستان سریال تفاوت چندانی با نسخه اصلی نداشته و تنها به چندین تغییر کوچک محدود می‌شود که در ادامه مطلب به آنها می‌پردازیم. پیپ پسرک خردسال یتیمی ‌است که در یکی روزهای زندگی خود مجبور می‌شود به محکومی ‌فراری با نام آبل مگویچ کمک کند. مدتی بعد خواهرش او را به خانه زن مجنونی با نام خانم ‌هاویشام می‌فرستد تا اوقات خالی او را پر کند.

در همین مدت پیپ دلبسته دختر جوانی با نام استلا می‌شود و...از نظر داستانی سازندگان به بهترین شکل ممکن وظیفه خود را انجام دادند اما جالب‌ترین بخش این سری بدون شک گریم‌ها و طراحی محیط است که به راستی واژه بی‌نظیر برازنده آن است. داستان این سریال در سه قسمت 60 الی 50 دقیقه‌ای تهیه شده که بخش نخست به کودکی پیپ اختصاص دارد، بخش دوم به دوران مهاجرتش به لندن و بخش پایانی در مورد برملا شدن راز‌ها و دیدار دوباره شخصیت اصلی با محبوبش.

بد نیست بدانید آرزو‌‌های بزرگ در سه قسمت 60 دقیقه‌ای از شبکه بی بی سی پخش شد و توانست با استقبال بی‌نظیر مخاطبان روبه‌رو شود. اینطور که سازندگان سریال می‌گویند قسمت نخست با داشتن 6/6 میلیون بیننده یک رکورد جدید را در سریال‌های کوتاه انگلیسی خلق کرده است. شبکه سه قرار است «آرزوهای بزرگ» را در دو قسمت 90 دقیقه‌ای روانه آنتن خود کند.



  پرونده مجهول دیکنز


نقطه قوت سریال که در عین حال، از نظر بعضی نقطه ضعف آن هم محسوب می‌شود، شخصیت خانم‌ هاویشام است.  این پیرزن دیوانه یکی از جالب‌ترین و پیچیده‌ترین شخصیت‌هایی‌ست که دیکنز آن را خلق کرده. او به دلیل ترک بی‌رحمانه به وسیله معشوقش در روز عروسی به مجنونی مبدل شده که پیپ را وسیله‌ای  برای سرگرم شدن خود می‌بیند. حرکات، دیالوگ‌ها و البته تاثیر او در کتاب غیر قابل انکار است. تمامی‌ اینها سبب شده تا سازندگان سریال در یک ریسک جالب از گلیان اندرسونی استفاده کنند که در زمان ساخت سریال تنها 41 سال سن داشت.


 گلیان که عمده شهرتش را مدیون سری پرونده‌های مجهول است، در آرزو‌‌های بزرگ نسخه جدیدی از خانم‌ هاویشام سنگدل ارائه می‌کند. البته سازندگان به خوبی او را گریم کرده‌اند، اما همچنان شخصیت مورد نظر ما بیشتر از یک پیرزن سنگدل به زنی میانسال شباهت دارد که در حال غرق شدن در نفرتی خود ساخته است. دیگر انتخاب جالب سریال به نقش آبل مگویچ مربوط می‌شود؛ جایی که بازیگر مشهور انگلیسی ری وینستون به جای محکوم فراری ایفای نقش می‌کند.

وینستون که به دلیل بازی در نقش شخصیت‌های خشن یا گانگستر‌ها به شهرت رسیده، در اینجا در نقش کاراکتری فرو رفته که به شدت شبیه همان چیزیست که انتظارش را می‌کشیدیم. حتی نقش کوتاه او سبب نشده تا بینندگان تاثیر او را در طول سریال فراموش کنند.


 از نمایش تا سریال سازی


سارا فلپس ، خالق سریال که تا مدت‌ها به عنوان طراح نمایش‌های رادیویی شناخته می‌شد از سال 2002 میلادی روی ایده ساخت آرزو‌‌های بزرگ کار می‌کرد. سریالی وفادار به نسخه اصلی که در همان بازه زمانی روایت می‌شد و البته دارای یکسری نکات جدید بود که سبب می‌شد مخاطبان بیشتری به پای نمایشگرهای خود کشیده شوند.


شبکه انگلیسی که او برایش کار می‌کرد طی 50 سال گذشته سه سریال و یک فیلم سینمایی بر اساس رمان دیکنز تهیه کرده بود و همین موضوع کار را برای فلپس بیش از اندازه سخت می‌کرد. البته وظیفه فلپس زمانی سنگین‌تر می‌شد که متوجه شویم آخرین نسخه سینمایی نام برده جایزه بفتا را به خود اختصاص داده بود. ساخت آرزو‌‌های بزرگ در اوایل سال 2011 میلادی معرفی شد و قرار بر این شد که این سری سه قسمتی در روزهای پایانی سال پخش شود.



 چه خبر از دیگر اقتباس‌ها ؟

قطعا رمان‌های مشهورتری نسبت به «آرزو‌‌های بزرگ» وجود دارد، اما این داستان که از نظر دیکنز بهترین مخلوقش به حساب می‌آید؛ محبوبیت فوق‌العاده‌ای در بین اهالی سینما دارد. طی سال‌ها، شاهد تعداد زیادی اقتباس بر اساس آرزو‌‌های بزرگ بودیم. تعداد این اقتباس‌ها به‌اندازه‌ای‌است که شاید تنها رمان‌هایی همچون سه تفنگدار یا بینوایان را بتوان با آن از نظر تعداد اقتباس مقایسه کرد. تا به امروز نزدیک به 15 فیلم و سریال بر اساس اثر دیکنز نوشته شده.

 مشهورترین این آثار بدون شک ساخته دیوید لین، محصول 1946 است که توانست در همان سال دو جایزه اسکار را به خود اختصاص دهد. موفقیت این فیلم سبب شد تا لین دو سال دیگر اثر مشهور دیکنز، اولیور توئیست را بازسازی کند. در سال 59 هم شبکه انگلیسی پخش‌کننده سری جدید هم دست به ساخت یک سریال دو قسمتی زد که البته به موفقیت چندانی دست نیافت.


در فیلم‌های سینمایی هم نسخه سال 98 با بازی اتان‌هاوک به دلیل تغییرات زمانی از شهرت بسیاری برخوردار است؛ هر چند از نظر هنری یکی از ضعیف‌ترین اقتباس‌های ممکن به شمار می‌آید. آخرین اقتباس آرزو‌‌های بزرگ سال گذشته روی پرده سینماها ظاهر شد. فیلمی‌که به دستان مایکل نیویل ساخته شد.

کارگردان دانی براسکو که پیش از این با عشق سال‌های و با نشان داده بود استعدادی در بازسازی رمان‌های مشهور ندارد، در اینجا هم مخاطب را با عنوانی روبه‌رو می‌کرد که در بهترین حالت می‌توان لقب معمولی را به آن داد. در انتها باید گفت که اقتباس سال 2011 در میان تمامی‌ آثار دهه اخیر یگانه بوده و شاید تنها سریالی باشد که اثر دیکنز را به خوبی هر چه تمام‌تر به تصویر کشیده است.

نگهداری از تخم مرغ در فصول گرم سال از اهمیت ویژه ای برخوردار است



نگهداری از تخم مرغ در فصول گرم سال از اهمیت ویژه ای برخوردار است تا سلامت و ایمنی اعضای خانواده تأمین گردد.
1000414 408 - مواظب تخم مرغ ها‌یی که می خرید باشید!
افراد باید تخم مرغ ها‌یی را بخرند که در یخچال نگهداری شده است و یا به تازگی از یخچال برای فروش خارج شده و هنوز سرد است.

گفتنی است نباید تخم مرغ های شکسته و یا کثیف را به دلیل اینکه ممکن است ناقل میکروب و آلودگی باشند خریداری نمود.


پس از خرید تخم مرغ حتما باید آن را در یخچال نگهداری نمود، به محض ورود به خانه یا اداره آن را در یخچال گذاشت.

تخم مرغ را در سرد ترین قسمت یخچال نگهداری کنند و ابدا آنها را در قسمت در یخچال نگذارید، زیرا در یخچال به طور مرتب باز بسته می شود و این موضوع سبب تغییر دمای پیوسته در تخم مرغ می شود و امکان فاسد شدن تخم مرغ را بیشتر می نماید.


در هنگام خرید تخم مرغ حتما به تاریخ تولید و انقضای درج شده بر روی آن توجه کنید و تخم مرغ های تاریخ گذشته را خریداری نکنید.

پردرامدترین بازیگر زن سینمای ایران کیست + عکس

لیلا اوتادی این روزها ایام پر مشغله‌ای را سپری می‌کند و پس از بازی در فیلم‌هایی چون عروسک، آدم کش، باغ قرمزو سفید و سیاه جدیدترین ساخته قاسم جعفری و پس از تهیه‌کنندگی یک فیلم کوتاه در حال فراهم کردن مقدمات تهیه‌کنندگی اولین فیلم بلند سینمایی خود است.

 

Leyla Otadi[WwW.Kamyab.IR]

لیلا اوتادی که در سال ۸۸ با بازی در ۶ فیلم سینمایی عنوان پرکارترین بازیگر زن را به خود اختصاص داد شنیده ها حکایت دارد هنوز چند روز از آغاز سال جدید نگذشته به طور همزمان مشغول بازی در دو فیلم سینمایی به نام های “پیتزا مخلوط” و “سورپرایز” است.

طبق خبرهای موثق، اوتادی برای بازی در “پیتزا مخلوط” که حسین قاسمی جامی کارگردانی آن را برعهده دارد مبلغ ۷۵ میلیون بابت ۲۵ روز بازی دریافت کرده است که این امر موجب شد اوتادی لقب گرانقیمت ترین بازیگر زن سینمای ایران را به خود اختصاص دهد.

قرار بود در این فیلم الناز شاکردوست هم برای یکی از نقش های مکمل جلوی دوربین قرار بگیرد اما به خاطر عدم توافق مالی بین وی و تهیه کننده این همکاری شکل نگرفت.

بد نیست در انتها به رقم دستمزد برخی دیگر از بازیگران زن سینمای ایران نیز اشاره ای داشته باشیم:
نیکی کریمی:۵۰ میلیون تومان برای بازی در فیلم “شکلات داغ”
مهناز افشار: ۵۵ میلیون تومان برای بازی در فیلم “پوپک و مش ماشالله”
مهتاب کرامتی:۳۵ میلیون تومان برای بازی در فیلم “آدمکش”
نیوشا ضیغمی:۳۰ میلیون تومان برا بازی در فیلم “به سوی آفتاب”

لیلا اوتادی متولد ۱۴ مرداد ماه ۱۳۶۲، دارای مدرک کارشناسی معماری داخلی از دانشگاه تهران است. وی با فیلم «چشمان سیاه» ساخته ایرج قادری بازیگری را آغاز کرد.

گفتگوی نوروزی با او داشتیم که شما را به خواندن آن دعوت می‌کنیم.

نه گفتن را بلد بودم
از اوتادی در مورد گزیده کاری‌اش در تمام این سال‌ها پرسیدم و گفتم چرا مثلا فیلمی مانند «ناسپاس» را رد کردی که در پاسخ می‌گوید: «نه گفتن را بلد بودم!» در تمام این ۹ سال که وارد عرصه بازیگری شده‌ام، خوشبختانه پیشنهادات زیادی بوده است و همکاران لطف بسیاری به من داشته‌اند. سعی کرده‌ام جواب این لطف را نه با زیاده کاری بلکه با گزیده کاری و ارائه بازی‌های متفاوت در فیلم‌های خوب و همکاری با کارگردان‌های صاحب سبک جبران کنم.

سینمای ایران در انتظار سوپر استار
سوپر استار تعریفی مشخص در تمام دنیا دارد. بازیگری محبوب، مشهور و الگوی اکثر مردم که حضورش در فیلم، علاوه بر تضمین گیشه می‌تواند بازی‌های حرفه‌ای هم از خود به نمایش بگذارد. با این تعریف شاید بتوان گفت سینمای ایران در حال حاضر چهار یا پنج ستاره دارد و در انتظار یک سوپر استار است.

خانواده خوشبخت
خانواده خوشبخت چند نشانه بیشتر ندارد.خوشبختی در نگاه تک تک اعضای یک خانواده خوشبخت به زندگی مشهود است.برای من، خانواده خوشبخت خانواده‌ای است که افراد آن، درجه اول اهمیت را برای یکدیگر دارند.من همیشه وقتی دور از خانه و خانواده هستم، لحظه شماری می‌کنم که زودتر به خانه برگردم و در کنار خانواده‌ام باشم، این برای من یعنی خوشبختی.

مطبوعات
مطبوعات همیشه یکی از رسانه‌هایی است که موظف به تبلیغ و کمک رسانی در عرصه‌های مختلف فرهنگی، ورزشی و سیاسی است. شاید در ایران، واژه کمک‌رسانی بیشتر به حاشیه‌سازی و… مبدل شده است، اما به هر حال نشریات فاخر و خوب هم کم نداریم. متاسفانه به تازگی شاهد چاپ مصاحبه‌هایی دروغین از خودم در چند نشریه که بعضا زرد و برخی معتبر هم بودند، بودم و به همین دلیل تنها مصاحبه‌هایی که در سایت شخصی‌ام به آدرس www.leilaotadi.com قرار دارد مورد تاییدم است. امیدوارم روزی مطبوعات ما آنقدر حرفه‌ای شوند که به کمک صنعت سینما، فوتبال و…بیایند، نه به…چ

سینمای ایران از هر چیزی برایم مهم‌تر است
از اوتادی در مورد موضوع پیشنهاد فیلم ‌خارجی می‌پرسم که در جواب می‌گوید: ترجیح دادم با موافقت وزارت ارشاد این کار را انجام دهم و در جلسه‌ای که با مسئولین فرهنگی کشور داشتم و بررسی شرایط فیلم، به این نتیجه رسیدم که بازی در یک فیلم ‌خارجی را به زمان دیگری موکول نمایم چرا که کشورم و سینمای آن برایم از هر چیز دیگری مهم تر و عزیز تر است.

و سفر باید کرد…
سفر تقریبا بهترین تفریح من است و آشنایی با فرهنگ و جوامع مختلف برایم همیشه جذاب است به همین دلیل زیاد سفر می‌کنم. در میان تمام کشورهایی که سفر کرده‌ام می‌توانم بگویم هر کدام یک ویژگی و شاخصه مختص به خود را داشتند و شاید نتوان گفت کدام یک از بقیه بهتر بوده است اما سفر به کشورها و جزایری که کمتر در موردش می‌دانیم و کمتر از آنها خوانده‌ایم و شنیده‌ایم را بیشتر از همه دوست دارم.

از لابه‌لای حرف‌ها
سه خواهر و یک برادر دارم.
دوست دارم همه ژانرها را تجربه کنم به خصوص کارهای هنری، کمدی و اکشن را بیشتر دوست دارم. البته اگر در ژانر وحشت هم فیلمنامه خوبی به دستم برسد حتما آن را کار خواهم کرد.

در درجه اول نقشی که به من پیشنهاد شده است حائز اهمیت است. بعد فیلمنامه، کارگردان و بقیه عوامل مثل نقش‌های دیگرو… البته از همه مهم‌تر هر نقشی که بازی می‌کنم با تمام علاقه‌ام بازی می‌کنم و تمام سعی‌ام را می‌کنم که خروجی کار مطلوب باشد.

فکر می‌‌کنم دغدغه اصلی‌ام مفید واقع شدن است. موفقیت در زندگی هنری و زندگی شخصی را هم به این دغدغه‌ها اضافه کنید.

سینمای تجاری و هنری
سینمای هنری یک سری اشل‌های مخصوص به خودش را دارد که کاملا معیارها و آرمان‌هایش با سینمای تجاری متفاوت است.اعتقاد دارم که هر دو، برای بقای سینما و صنعت سینما لازم است. من هر دو سینما را در جایگاه خود می‌پسندم و در هردوی آنها بازی کرده‌ام و پاسخ‌های رضایت‌بخشی هم گرفته‌ام.

تعریف اوتادی از بازیگری
بازیگری فرصتی است برای تجربه شرایط و زندگی‌هایی که ممکن است در حالت‌های عادی زندگی قادر به تجربه آنها نباشیم. مطمئنا بازیگری حرفه حساس و خاصی است که مورد توجه و قضاوت عموم مردم قرار می‌گیرد. ولی برای من بخش مهم شغلم این است که زندگی‌های مختلفی را می‌توانم تجربه و احساس کنم.

رویای کودکی لیلا
انسان وقتی کودک است به خیلی چیزها فکر می‌‌کند، شاید یک دورانی پزشکی، یک دورانی مهندسی و… فکر می‌‌کنم بازیگر شدن رویای کودکی خیلی از انسان‌هاست و بعضی‌ها این رویا را دنبال می‌کنند و به آن می‌رسند و بعضی دیگر وقتی به سن بالاتری می‌رسند به چیزهای دیگری می‌پردازند و دنبال این کار نمی‌روند. بازیگری هم یکی از رویاهای قوی کودکی‌ام بود که آن را دنبال کردم.

منبع : فارس